Τρίτο άλμπουμ για τους ‘Άγγλους  Jettblack με μια πιο καινούργια μουσική αίσθηση στα κομμάτια τους, τουλάχιστον εμένα μου φάνηκε έτσι. Αναβαθμισμένοι σίγουρα όσο αφορά το παίξιμο τους αλλά λίγο ανέμπνευστοι. Τώρα η αλήθεια είναι ότι το ‘’Disguises’’ ,που είναι το όνομα του νέου δίσκου, με έχει μπερδέψει λίγο. Ξεκινάει αρκετά υποσχόμενο με τα ‘’Slaves’’ και ‘’Explode’’ αλλά στη συνέχεια με χάνει αρκετά. Το άκουσα ως τώρα γύρω στις 6 φορές και χάνω πολύ εύκολα τη προσοχή μου. Ένα βασικό μειονέκτημα της μπάντας είναι ότι δεν έχει ακόμα ταυτότητα ενώ έχει πολλά προσόντα να πάει ψηλά. Είναι ολίγον τι μπερδεμένοι με το τι θέλουν να παίξουν και το τι ύφος τους πάει καλυτέρα και είναι αρκετά ξεκάθαρο από το ‘’Poison Rain’’ και μετά. Σίγουρα πάντως χρειάζονται μερικά πιο εμπορικά κομμάτια για να πάρουν πάλι τα πάνω τους, όπως συνέβαινε με τα προηγούμενα δυο άλμπουμ τα οποία βρήκα σίγουρα αρκετά πιο ενδιαφέροντα από το συγκεκριμένο.

Εκτός από τα δύο πρώτα ίσως οι λιγότερο απαιτητικοί βρείτε ενδιαφέρον στα “Kick In The Teeth’’ και ‘’Enemy’’.  Επίσης το κομμάτι ‘’Explode’’ θα το βρείτε και σε  βίντεο κλίπ.

Είμαι αρκετά αυστηρή και αυτό είναι καθαρά γιατί μου αρέσουν σαν μπάντα και γενικά μπάντες που πλησιάζουν και αποζητούν στον ήχο τους μια αναβίωση του 80s hard rock.Θα προτιμούσα απλά να το παλέψουν λίγο παραπάνω και να μην χαθούν. Δεν βγαίνουν και πολλές τέτοιες  μπάντες στην Αγγλία πλέον.