Νέα περιοδεία Iron Maiden το 2023 – που θα παίξουν και τι

0

Οι Iron Maiden ανακοίνωσαν τη νέα τους περιοδεία για το 2023, με την ονομασία “The Future Past Tour”, η οποία για την ώρα περνάει από Ηνωμένο Βασίλειο και κάποιες ευρωπαικές πόλεις.

Στην περιοδεία το συγκρότημα θα παίξει τραγούδια από το πρόσφατο στούντιο άλμπουμ του “Stratego”, αλλά θα εστιάζει και στο “Somewhere In Time”, ενώ θα περιλαμβάνει και άλλα κλασικά.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου.

Ο αρχηγός μίλησε: “ακολουθώντας την κυκλοφορία του τελευταίου μας άλμπουμ “Senjutsu”, ανανεώσαμε την πρόσφατη “Legacy Of The Beast” tour ανοίγοντας τις συναυλίες με τρία τραγούδια από αυτό, με το Γιαπωνέζικο παλάτι για φόντο. Καθως δεν βγάζει και πολύ νόημα να επαναλάβουμε το ίδιο για μια “Senjutsu” περιοδεία, σκεφτήκαμε ποιες ήταν οι άλλες μας επιλογές και καταλήξαμε να ξαναεπισκεφτούμε το “Somewhere In Time”, αφού εκείνο το άλμπουμ δεν είχε την τιμητική του στις διάφορες αναβιώσεις που κάναμε στο παρελθόν. Ήταν βασισμένες στις συναυλίες της δεκαετίας του ’80 και δυστυχώς δεν κινηματογραφήσαμε καμία εμφάνιση από εκείνη την περιοδεία (κατηγορείστε τον μάνατζερ για αυτό). Είχαμε πολλά αιτήματα από οπαδούς ανά τον κόσμο για πολλά χρόνια και για πολλά τραγούδια και τώρα θα τα παίξουμε, επιπλέον, φυσικά, και κάποια από τα άλλα που ξέρετε και αγαπάτε. Επίσης, θα μας ικανοποιήσει ιδιαίτερα το να παίξουμε και κάποια από τα πιο επικά τραγούδια του “Senjutsu”, κάτι που περιμέναμε αρκετό καιρό! Το 2023 θα είναι συναρπαστικό και ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε όλους στην Αγγλία, την Ιρλανδία και την Ευρώπη”.

U.K. and Ireland dates:

Jun. 24 – Dublin, Ireland @ 3 Arena
Jun. 26 – Glasgow, Scotland @ OVO Hydro
Jun. 28 – Leeds, UK @ First Direct Arena
Jun. 30 – Manchester, UK @ AO Arena
Jul. 03 – Nottingham, UK @ Motorpoint Arena
Jul. 04 – Birmingham, UK @ Utilita Arena
Jul. 07 – London, UK @ O2 Arena

Other European shows:

Jun. 13 – Krakow, Poland @ Tauron Arena
Jun.19 – Zurich, Switzerland @ Hallenstadion
Jul. 11 – Amsterdam, Netherlands @ Ziggo Dome
Jul. 13 – Antwerp, Belgium @ Sportpaleis
Jul. 15 – Milan, Italy @ The Return Of The Gods Festival