Νέο lyric video από τον Michael Schenker

0

Ο Michael Schenker κυκλοφόρησε ένα νέο lyric video, για το τραγούδι “Sail The Darkness”, από το επερχόμενο άλμπουμ του “Immortal”, που κυκλοφορεί σαν M.S.G. από την Nuclear Blast στις 29 Ιανουαρίου.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο μεγάλος κιθαρίστας αναλύει ακριβώς γιατί ο Ronnie Romero, που τραγουδάει σε αυτό το κομμάτι, δεν ανέλαβε τα φωνητικά σε ολόκληρο το άλμπουμ.

Επίσης, αναφέρεται στην έμπνευση μιλάει για την έμπνευσή του, την γαλήνη του μυαλού, για το πώς το rock θα αντέξει και δεν θα πεθάνει και φυσικά τους Scorpions και τους U.F.O..

«εάν είχα γίνει μέλος στη μπάντα του Ozzy Osbourne, ή αν δεν είχα ξεφύγει με τους U.F.O., ή αν γινόμουν μέλος των Scorpions, ή των Aerosmith, ή των Deep Purple, ή του Ian Hunter, των Motörhead, των Thin Lizzy… ή τελοσπάντων όλων αυτών που με ζητούσαν, θα είχα ξεπουληθεί για χάρη της φήμης. Αλλά, ποτέ δεν με ενδιέφερε αυτό. Έφυγα από τους U.F.O. όταν οι U.F.O. θα γινόντουσαν το μεγαλύτερο συγκρότημα στον κόσμο, αν έμενα μαζί τους αυτό θα γινόταν. Εμένα δεν με ενδιέφερε αυτό που κυνηγούσαν».

κάντε κλικ στα αποσπάσματα για να διαβάσετε περισσότερα…