Σε μια πρόσφατη ανάρτησή του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης με αφορμή τα γενέθλια του αδικοχαμένου Cozy Powell στις 29 Δεκεμβρίου, o Tony Iommi επιβεβαίωσε την κυκλοφορία των άλμπουμ που είχαν κυκλοφορήσει από την I.R.S..

«Ο Cozy Powell θα ήταν σήμερα 75 ετών. Ανυπομονώ για την κυκλοφορία των άλμπουμ της IRS το 2023, ένας φόρος τιμής στο φοβερό του παίξιμο», έγραψε.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι Black Sabbath υπέγραψαν με την I.R.S., όταν μετά τις απογοητευτικές πωλήσεις του “Eternal Idol” αποδεσμεύτηκαν, κοινώς «κόπηκαν», από την Vertigo και την Warner Bros.. Σε αυτή την εταιρεία κυκλοφόρησαν τα “Headless Cross” (1989), “TYR” (1990), “Dehumazizer” (1992), “Cross Purposes” (1994), “Cross Purposes Live” (1995), “Forbidden” (1995) και η συλλογή “The Sabbath Stones” (1996). Ο Cozy Powell έπαιξε στα πρώτα δυο και στο “Cross Purposes” (μόνο στο στούντιο άλμπουμ, στην περιοδεία έπαιξε ο Bobby Rondinelli), ενώ σε όλα πλην του “Dehumanizer”, στο οποίο επέστρεψε ο Ronnie James Dio, τραγούδησε ο Tony Martin.

Πρόσφατα, σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής είχε αναφέρει ότι όλα τα άλμπουμ της περιόδου του με τους Sabbath θα κυκλοφορούσαν ξανά μέσα στο 2022 σαν box set, ενώ όπως είχαμε δημοσιεύσει το 2021 ο Iommi είχε ξανακάνει λόγο για αυτή την κυκλοφορία (διαβάστε εδώ).