Οι Diamonds Hadder υπέγραψαν συμφωνία με την ελληνική No Remorse Records και θα κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους, “Beyond The Breakers”, σε CD και βινύλιο στις αρχές του 2024.

“Ο δίσκος ηχογραφήθηκε σε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο χρωμάτων στην ανατολική πλευρά του Λος Άντζελες. Δημιουργήθηκε στον απόηχο μιας πυρκαγιάς και ενός προαισθήματος, το “Beyond the Breakers” έχει έναν κλασικό heavy metal ήχο που θυμίζει πρώιμες μπάντες όπως οι Rainbow, οι Dio, οι Savatage και οι Queensrÿche. Ξεκίνησε ως ένα όνειρο ενός άντρα που ονομάζεται Mr. Evermore και καταγράφει τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες μιας ζωής που χάθηκε, ακολουθούμενες από τη θλίψη, την ελπίδα και την τελική επιβίωση του ανθρώπινου πνεύματος, καθώς και ένα είδος δαιμονισμού και την άφιξη ενός άντρα που ονομάζεται Johnathan Hadder”, αναφέρει το δελτίο τύπου.

Στη δισκοκριτική μας για το “Beyond The Breakers” είχαμε γράψει: “Με πυξίδα τη μελωδία μας ταξιδεύουν σε τόπους φανταστικούς όπου κυριαρχεί το σκοτάδι. Τα ανατριχιαστικά χορωδιακά μέρη και τα ατμοσφαιρικά intros δημιουργούν μια εφιαλτική διάθεση, ενώ τα riffs είναι πραγματικοί ογκόλιθοι, τα ρεφρέν υπνωτίζουν και τα σόλο καθηλώνουν. Το πιο βασικό είναι ότι όλα έχουν λόγο και νόημα που γίνονται έτσι. Παράδειγμα, το “Evermore” με διάρκεια λίγο παραπάνω από τα 14μιση λεπτά δεν θα μπορούσε να είναι πιο σύντομο. Αλλάζει τέμπο, στυλ, έχει κάποια αφήγηση, χορωδιακά μέρη… απλά έπος!” (κάντε κλικ εδώ για να τη διαβάσετε)

Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε και τη συνέντευξή μας με τον frontman, John Evermore, εδώ

Website: https://www.diamondshadder.com/

Instagram: www.instagram.com/diamondshadder408/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/62fmUgxvCsu2NmMIyCZ8yn

YouTube: https://youtu.be/ot0xkajB0vk?si=oRNT28cSiapKNpHu