Οι Savatage ανακοινώνουν νέο άλμπουμ, συναυλία στην Ελλάδα κ.α.

0

Σύμφωνα με τον Jon Oliva, στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο Σάκη Φράγκο και το Rock Hard, οι Savatage θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ τον Απρίλιο του 2024, ενώ στόχος τους είναι να παίξουν σε όσο το δυνατόν περισσότερα φεστιβάλ, στην Ελλάδα και να… κλείσουν την καριέρα τους.

«έχω υλικό που μπορεί να καλύψει τρία άλμπουμ. Αυτό που προσπαθώ να κάνω αυτές τις μέρες, είναι να τα συμπτύξω σ’ ένα άλμπουμ, με τρία bonus tracks. Μόλις έρθουν εδώ όλα τα παιδιά, θα ηχογραφήσουμε τα πάντα, ώστε σε περίπτωση που θέλω να κυκλοφορήσω ακόμα ένα δίσκο, να είναι 100% έτοιμος. Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου. Κάποιο από το υλικό που έχουμε είναι ΠΟΛΥ δυνατό. Έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να σκέφτεται ότι αυτό που έχουμε στα χέρια μας είναι πραγματικά ΦΟΒΕΡΟ. Και το γεγονός ότι θα είμαστε εγώ κι ο Zak Stevens μαζί σε κάποια τραγούδια και θα κάνουμε ντουέτο, με κάνει να ενθουσιάζομαι ακόμα περισσότερο. Εσκεμμένα, έγραψα 6-7 τραγούδια συγκεκριμένα για να τα τραγουδήσει ο Zak. Δούλεψα κάποια τραγούδια με τον Al Pitrelli, που σίγουρα είναι για εμένα. Υπάρχουν και δύο επικά τραγούδια, όπου ο Zak τραγουδά κάποια μέρη, κάποια άλλα εγώ και σε κάποια τραγουδάμε μαζί. Είναι ο καλύτερος δίσκος που έχω γράψει.

(…)Σάκη, δεν είμαι 25 χρονών. Θέλω να παίξω στο Wacken, θέλω να παίξω παντού και μετά τέλος. Αυτός θα είναι ο τρόπος μου, να αποχαιρετίσω όλον τον κόσμο. Θέλω να πω στους οπαδούς μας πόσο τους αγαπώ. Αυτοί μου παρέχουν τα προς το ζην. Δεν θέλω να τους απογοητεύσω. Θα είμαι κι εγώ εκεί, το επόμενο καλοκαίρι, να παίξουμε στα φεστιβάλ και να κλωτσήσουμε μερικούς κώλους!

– Ελπίζω και στην Ελλάδα!

Καλά, εννοείται! Οπωσδήποτε! Η Ελλάδα είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη. Είχα γνωρίσει και μία κοπέλα από την Κρήτη… Wow!!! Τέλος πάντων, ας μην μιλήσουμε γι’ αυτήν! Χαχαχαχα!