Συνήθως είμαι ενάντια σε κυκλοφορίες από νέα σχήματα τα οποία μετά από δύο ή τρία studio album αποφασίζουν να παρουσιάσουν επίσημα συλλογές με demo, ακουστικές εκτελέσεις, remixes, κάποια live, από κομμάτια που τα περισσότερα από τα οποία υπάρχουν ήδη στην πενιχρή δισκογραφία τους.

Οι The Lovecrave, τη χρονιά που διανύουμε έχουν ήδη κυκλοφορήσει το δεύτερο album τους, το “Soul Saliva” το οποίο και παρουσιάσαμε πρόσφατα και προσωπικά με ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό. Πριν λοιπόν κλείσει το 2010, έχουμε στα χέρια μας το “Crisalide EP”, μια κυκλοφορία έτσι όπως την περιγράφω στην αρχή.

Παρόλη την αντίθεση μου σε τέτοιες κινήσεις, αυτό το EP, μου προκάλεσε το ενδιαφέρον. Μάλλον αυτοί οι μουσικοί ξέρουν να διαφοροποιούν τα κομμάτια τους με τέτοιον τρόπο ώστε να τους δίνουν πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες, δείχνοντας ικανοί να “στέκονται” σε αρκετούς μουσικούς χώρους”.

Όσοι έχετε ακούσει τα δύο πρώτα album των The Lovecrave και σας έχουν ικανοποιήσει, τσεκάρετε το “Crisalide”, θα βρείτε σίγουρα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα από ένα συγκρότημα που δεν είναι τυχαίο.

Σαν bonus στο c.d. βρίσκουμε το video clip (παίζεται μόνο σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές εννοείται) του “Thriller”, τη διασκευή του Michael Jackson, η οποία συμπεριλαμβάνεται θυμίζω και στο “Soul Saliva”.