Οι The Poodles αποτελούν σταθερή αξία για το μελωδικό hard rock της Γηραιάς Ηπείρου. Ήδη έχουν μία αξιόλογη καριέρα ενώ θα μπορούν να περηφανεύονται πάντα για το διαχρονικό hit “Night of Passion”. Το “Performocracy” –τραγικός τίτλος, παρεμπιπτόντως- συνεχίζει στο ίδιο μονοπάτι που έχουν χαράξει τα τελευταία 5 χρόνια οι Σουηδοί: πιασάρικα κομμάτια που έχουν τη βάση τους στον ήχο των early 90s, μοντέρνα παραγωγή, ελαφρώς συμφωνικά ψήγματα που δημιουργούν μία πομπώδη ατμόσφαιρα και συνολικά μία…επίθεση από φωνητικά που παραπέμπουν σε στάδια και αρένες!
 
Όπως σε κάθε album των The Poodles, έτσι και εδώ, υπάρχουν κάποιες πολύ αδύνατες στιγμές (π.χ. “As Time is Passing”, “I Believe In You”, “Don’t Tell Me”) αλλά οι κορυφαίες στιγμές όπως το “Vampire’s Call”, “I Want It All” και “Father To A Son” είναι εντυπωσιακές. Συνολικά, πιστεύω ότι αξίζει να ακούσετε το “Performocracy” και αν σας κερδίσουν τα καλά τραγούδια, το αγοράζετε…
 
Highlight: Οι τύποι συνδύασαν τις λέξεις “Performance” και “Democracy” και έβγαλαν το… “Performocracy”. Γλωσσοπλάστες, όχι αστεία!