THREE TREMORS @ Κύτταρο

0

3Tremors10

Τη σκηνή καταλαμβάνει το Λαρισαϊκό κουιντέτο των Murder Angels στις 21:00 ακριβώς. Τα σύννεφα έχουν πυκνώσει και ο αέρας ανεβαίνει επικίνδυνα σε ένταση. Το Αμερικανικής προέλευσης power metal τους προκαλεί τις πρώτες σοβαρές δονήσεις. Η μπάντα έχει ήδη παρουσιάσει ένα ΕΡ και ένα full length άλμπουμ ενώ είναι στη φάση ολοκλήρωσης του δεύτερου. Με έμφαση στη σκηνική παρουσία, παρουσιάζουν ένα  σετ υψηλής ενέργειας που ομολογουμένως σπανίζει στις μέρες μας. Η μπάντα απαρτίζεται από οπαδούς και αυτό είναι κάτι παραπάνω από εμφανές. Τους συγκαταλέγω άνετα ανάμεσα στις μεγάλες ελπίδες της χώρας μας σε ότι αφορά το heavy power ήχο διότι όχι μόνο κατέχουν την ικανότητα να γράφουν σωστά τραγούδια που υπηρετούν το ιδίωμα με απόλυτο σεβασμό και προσήλωση αλλά ξέρουν και πώς να τα παρουσιάσουν ζωντανά.

MurderAngels01

Πριν ακόμα καλά καλά συνέλθουμε από αυτό το πρώτο κύμα, οι Three Tremors έχουν ήδη καταλάβει τη σκηνή του Κυττάρου και ετοιμάζουν να αυξήσουν κατακόρυφα τα μποφόρ. Τι εστί Three Tremors? Απλά οι τρείς κορυφαίοι εκπρόσωποι της Αμερικάνικης power metal τσιρίδας στην ίδια σκηνή. Sean “Hell Destroyer” Peck, Harry “The Tyrant” Conklin και Tim “Ripper” Owens. Με πιάνει ίλιγγος και μόνο που γράφω τα ονόματα. Αυτό που ακολουθεί ανεβάζει τη συναυλία ανάμεσα στις κορυφαίες της χρονιάς και καθιστά τους ελάχιστους παρευρισκόμενους ιδιαίτερα τυχερούς. Δεν είναι άλλωστε μικρό πράγμα το να βρεθείς στο μάτι του κυκλώνα και να επιζήσεις για να το διηγηθείς!

3Tremors03

Ένα πραγματικά συλλεκτικό λάηβ που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό. Η μπάντα παρουσιάζει το επερχόμενο cd των Three Tremors στην ολότητά του και οφείλω να ομολογήσω πως τα δείγματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο αδικούν κατάφορα το υλικό. Ανάμεσα στα τραγούδια αυτά έχουμε και την τύχη να ακούσουμε και μερικά θρυλικά κομμάτια από Cage, Jag Panzer, Beyond Fear και Judas Priest! Τα καιρικά φαινόμενα είναι πλέον εκτός ελέγχου! Στο Burn In Hell τσακίζονται δέντρα, στο Scream Machine απογειώνονται οροφές, στο Hell Destroyer πλημμυρίζουν τα πάντα, στο Black έχουμε ανθρώπινες απώλειες, στο Painkiller το Κύτταρο κηρύσσεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης! Αγνό οπαδικό λάηβ με όλα τα μέταλ κλισέ που αγαπάμε! Denim, leather, metal, leather, spikes, chains και μία μπάντα που απολαμβάνει στο έπακρο αυτό που κάνει, παίζοντας μπροστά από 100 άτομα σα να είναι 1000! Η ηχοληπτική πρόκληση του να έχεις να διαχειριστείς 3 φωνές σε παροξυσμό τσιρίδας και κορώνας βγήκε σε πέρας με επιτυχία από τους υπεύθυνους της κονσόλας αν και στην αρχή έδωσαν σκληρή μάχη για να κοντρολάρουν αυτή την πρωτοφανή επίθεση.

Δυστυχώς αυτό το μοναδικό live δεν είχε την προσέλευση που άξιζε αλλά χαμένοι βγήκαν μόνο όσοι δεν ήρθαν. Για όσους ήμασταν εκεί η βραδιά είχε το χαρακτήρα μεταλλικής γιορτής.

Κώστας Κουναδίνης

3Tremors08

{galleryLiveReports/2018/3Tremors}{/gallery}