Στη σειρά Stranger Things που διανύει την 4η σεζόν της μπορείτε να διακρίνετε το τζάκετ που φοράει ο Eddie που φέρει ένα τεράστιο ραφτό Dio στην πλάτη με το εξώφυλλο του θρυλικού άλμπουμ “The Last In Line”.

Το συγκεκριμένο τζάκετ προήλθε από το ίδρυμα του Ronnie, που διαχειρίζεται η Wendy, όταν η παραγωγή της σειράς ζήτησε ένα t-shirt. «Ήρθαμε σε επαφή με το ίδρυμα για να μας στείλει ένα μπλουζάκι Dio. Η σύζυγός του προσφέρθηκε να μας στείλει κάποια vintage μπλουζάκια, που ήταν ένα όνειρο που γινόταν πραγματικότητα», δήλωσε η υπεύθυνη της γκαρνταρόμπας της σειράς, Amy Parris, η οποία τελικά παρέλαβε και το τζάκετ που βλέπετε στις οθόνες σας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ηθοποιός Joe Quinn, που υποδύεται τον Eddie Munson, που φοράει το τζάκετ ξεκίνησε να παίζει κιθάρα από τα 7 του, ενώ του αρέσουν οι Metallica. Στην προετοιμασία για το ρόλο του άκουσε τόνους ‘80s heavy metal, ενώ οι πιο παρατηρητικοί μπορεί να πρόσεξαν ότι φοράει και ένα pin W.A.S.P..

Επίσης, καθότι και ο Quinn δεν είναι πολύ ψηλός, δεν ήταν δύσκολο να φορέσει το τζάκετ που έστειλε η Wendy. Μπορεί να μην το είχε φορέσει ο ίδιος ο Ronnie σε κάποια περιοδεία, ή εκτός σκηνής, αλλά παραμένει ένα γνήσιο heavy metal κειμήλιο.

πηγή: Metal Injection