Πολύ χαίρομαι όταν ακούω τέτοιες δουλειές από ελληνικά συγκροτήματα, αφού γίνεται προφανές με την πάροδο του χρόνου ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αντίστοιχα groups του εξωτερικού όταν κάτσουν να δουλέψουν και διαθέσουν χρήματα (κακά τα ψέματα) για να κάνουν μία αξιόλογη παραγωγή. Οι Versus Heaven έχουν και ένα επιπλέον ατού που προσδίδει ένα επιπλέον κίνητρο για την αγορά του πρώτους αυτού δίσκου…παίζουν ένα metal που μπαλανσάρει ανάμεσα στον thrash ήχο των late 80s/early 90s (βλ. Annihilator, Megadeth και στον λυρισμό συγκροτημάτων όπως οι Nevermore, Iced Earth κ.α.
 
Τα φωνητικά θυμίζουν πολύ Matt Barlow, η συνολική απόδοση της μπάντας φανερώνει μία εξαιρετική τεχνική κατάρτιση ενώ και οι στίχοι είναι δουλεμένοι σε ικανοποιητικό βαθμό. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι το κομμάτι που κλείνει το δίσκο με τίτλο “Forbidden”, αποτίνει έναν άτυπο φόρο τιμής στους Savatage (περιόδου 1993-1995). Η μοναδική μου ένσταση έχει να κάνει με τη μακροσκελή διάρκεια ορισμένων κομματιών που πιθανόν να μην ήταν και τόσο απαραίτητη…
 
Όπως και να έχει, πρόκειται για ένα πολύ καλό ντεμπούτο το οποίο συστήνουμε ανεπιφύλακτα, ευχόμενοι παράλληλα ανάλογη συνέχεια στο μέλλον.
 
Highlight: Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το video-clip της μπάντας για το “Betrayed”.