Δεν νομίζω ότι ο Geoff Thorpe θα μπορούσε να είναι περισσότερο υπερήφανος… Είκοσι και πέντε χρόνια μετά το “Soldiers of the night”, η μπάντα συνεχίζει κραταιή, έχει υπογράψει από πέρυσι σε μια πολύ σοβαρή εταιρεία και βγάζει άλμπουμ που είναι πιο 80’s Metal και από μερικά που βγήκαν εκείνη τη μαγική δεκαετία… Η φωνή του Brian Allen είναι εκείνη η true φωνή που όλοι περίμεναν να ακούσουν. Δένει τέλεια με τη μουσική του σχήματος και μπορεί να είναι το ίδιο επιθετική, εξοργιστική, άγρια, κάφρικη, μελωδική, βρώμικη, επική και ΜΕΤΑΛ!
 
Το “Murderball” αποτελεί και το πρώτο video του συγκροτήματος και είναι ο πρόλογος του άλμπουμ. Πω-ρε, μάγκα μου, ξύλο… Παίζουν και σαν παλαβοί οι κερατάδες… Τώρα ακούω το “Pearl of wisdom”… ΔΥΝΑΜΙΣ! Γκα-γκα οι κιθάρες, πολεμική η φωνή στο κουπλέ, όμορφα δεύτερα στο ρεφρέν… Ναι, είναι πολύ ενδιαφέρουσα η πρότασή τους. Τα riff του Thorpe είναι πραγματικός δυναμίτης, εντελώς μεταλλικά. Η ταχύτητα δεδομένη και ακούμε σαν χαζοί.
 
Στο άλμπουμ συμμετέχουν επίσης μερικοί σπουδαίοι μουσικοί, οι οποίοι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, έχουν αναμειχθεί στην πορεία των Αμερικάνων. Οι φοβεροί και τρομεροί κιθαρίστες Mark McGee, Eric Peterson και Brad Gillis έχουν έλθει για να δώσουν ένα ψήγμα από τις πολύτιμες γνώσεις τους και έχουν συνεισφέρει μερικά εκκωφαντικά σόλο!  
 
Οι φίλοι του σχήματος οφείλετε να το πάρετε με κλειστά μάτια! Οι υπόλοιποι φίλοι… Για δοκιμάστε να ακούσετε… Πριν τελειώσει το “Murderball” θα το έχετε παραγγείλει κιόλας!