Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια οι Dario Mollo και Glenn Hughes συνεργάζονται ξανά σε άλλο ένα άλμπουμ  των Voodoo Hill, το οποίο δυστυχώς έχει πολλά να ζηλέψει από τα δυο προηγούμενα.

Με την αναβίωση της συνεργασίας του Ιταλού κιθαρίστα με τον Tony Martin το 2012 να μην έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα λόγω συνθέσεων θα περίμενε κάποιος κάτι καλύτερο στην περίπτωση των Voodoo Hill, ή ακριβώς το ίδιο.  Η φωνή του Hughes ως γνωστόν βρίσκεται πάντα σε άριστη κατάσταση και το “Waterfall” δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Το πρόβλημα όμως είναι τα ίδια τα τραγούδια. Φυσικά, υπάρχουν και οι πολύ καλές στιγμές με τα “All That Remains” που ανοίγει το άλμπουμ, το “Underneath And Down Below” και το ομώνυμο, αλλά είναι πραγματικά λίγες για να σώσουν το άλμπουμ. Αυτά που δεν λείπουν είναι η τεχνική αρτιότητα και η άριστη παραγωγή, αφού ο Dario είναι και αξιόλογος παίκτης (της Blackmore/Schenker σχολής) και ικανός παραγωγός με δικό του στούντιο, αλλά μάλλον λείπει το συναίσθημα που χαρακτηρίζει τις δουλειές του Hughes.

Ας ελπίσουμε ότι οι δυο τους θα ξανασυνεργαστούν με καλύτερα αποτελέσματα που θα πλησιάζουν περισσότερο τα δυο πρώτα τους άλμπουμ “Voodoo Hill” και “Wild Seed of Mother Earth”.