Έλα όμως που βγήκε στη σκηνή ο τραγουδιστής με τη μπάντα του και όλα πάγωσαν. Οι Iron Thor  ήταν  μια πιστή αντιγραφή  του THOR ,από την ενδυμασία ως τις κινήσεις και γενικά όλο το show ήταν απίστευτο. Πράγμα που σημαίνει ότι ο πραγματικός THOR πρέπει να είναι μεγάλος θρύλος για αυτούς που τον έχουν δει στα ντουζένια του.Ο Iron Thor λύγισε σίδερα με τα δόντια, σήκωσε ένα γομάρι και στους ώμους και το πέταξε στη γη αφού μάλλον τον έσπασε στα δύο, έσπασε ένα γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι του και ταυτόχρονα τραγουδούσε τα κομμάτια του ειδώλου του σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Στη σκηνή μαζί του ανέβηκαν και δυο κορίτσια-βαλκυρίες  που του κράτησαν παρέα χορεύοντας κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του ‘’Hot Flames’’. Φανταστικό show από όλες τις απόψεις, σίγουρα ο THOR θα είναι πολύ περήφανος !

“Only the Strong ”,“Anger ”,“Thunder on the Tundra”,“ When Gods Collide” ,“Rock the City”, “Hot Flames”, “Keep the Dogs Away ”,“Ride of the Chariots” ,“Knock ’em Down”, “Let the Blood Run Red”

IronThor

Πάμε στους Heathen’s Rage που τους περιμέναμε πως και πως μετά την Παρασκευιάτικη εμφάνιση του Alan Tecchio με τους Sacral Rage.Η μπάντα αποτελείται από τους  Rob Warner – Guitars, Alan Tecchio – Vocals ,Chris Tereszcyn – Drums ,Mike Lepond – Bass (Symphony X).Oμολογώ πως δεν ήξερα κανένα κομμάτι πριν τους δω αλλά είχα ήδη ακούσει τη φωνή του Tecchio  και φυσικά είχα δει τον Lepond με Symphony X στην Αθήνα και απλά δεν μπορούσα να περιμένω να δω όλη τη μπάντα μαζί. Όπως αποδείχτηκε είχα δίκιο που ήμουν ανυπόμονη αφού με το που βγήκαν στη σκηνή και έπαιξαν το πρώτο κομμάτι, ξεδιπλώθηκαν μπροστά  μου τέσσερα ταλέντα. Μια απόλυτα ταιριαστή σύνθεση και μια από τις καλύτερες φωνές που έχω ακούσει live,και να φανταστείτε ακόμα δεν είχαν εμφανιστεί οι Titan Force και oι  Riot V.

“City of Hell”, “Past Visions”, “Fight till the End”, “Nations Under War”, “Defy the King” ,“Dark Storm”, Phantasm”, “Power of the Sword” ,“Enslave the Free”, “Far Beyond the Realms” ,“Knights of Steel”

HathensRage

Mία από τις μπάντες για τις οποίες πήγα στο KIT ήταν και οι Shok Paris οι οποίοι βγήκαν στις 17.50 ,που ήταν μια καλή ώρα για να αράξεις και να τους απολάυσεις μαζεύοντας δυνάμεις για τους Titan Force και Riot V. Μπάντα με ιστορικά και αρκετά καθηλωτικά κομμάτια. Όπως ήθελα έτσι και έγινε ,ακούσαμε τα “ Steel and Starlight” ,“ Castle Walls” και“ Go Down Fighting” που μας συγκίνησαν όλους παρόλο που η φωνή του VIC Hix δεν ήταν όσο ψηλά περίμενα. Για αυτό βέβαια μπορεί να ευθύνεται και ο ήχος .
“Hot On Your Heels”,“ Steel and Starlight”, “Exhibit A ”,“Castle Walls” ,“On Your Feet ”,“Go For The Throat”, “Those Eyes”, “Streets of Pleasure”,“Concrete Killers”, “The Minuteman”, “Chosen Ones” ,“Go Down Fighting”, “Burn It Down” ,“Run But Don’t Hide”

ShokParisΈφτασε η μεγάλη ώρα να γίνει μέταλ πανικός. Στη σκηνή ανεβαίνουν οι Titan Force,ίσως και η καλύτερη μπάντα όλου του 2ημέρου.Μια φωνή που δύσκολα βρίσκεις αντάξια της από έναν από τους πιο σημαντικούς μουσικούς του χώρου. Ο Tyrant θέτει πολύ ψηλά τον πήχη όταν η φωνή του είναι αψεγάδιαστη, αξιοζήλευτη και ακούραστη. Όσο για την σκηνική παρουσία μάλλον ήρθε η ώρα να μπείτε YouTube.Δεν πάει καιρός από όταν οι Titan Force έπαιξαν στην Ελλάδα αλλά αρκετοί από μας δεν τους είχαμε χαρεί. Νιώθω αρκετά μικρή στο να περιγράψω αυτή τη μπάντα περισσότερο. Αξίζει να τους δείτε live σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή σας.

“Too Late ”,“Small Price to Pay”, “Winner / Loser”, “Fool on the Run ”,“Fields of Valor”, “Shadow of a Promise”, “Chase Your Dreams”, “Master of Disguise”, “New Age Rebels” ,“Only The Strong”,“22 Acacia Avenue” ,“Blaze of Glory”

TitanForce

Κλείνει αυτό το όμορφο και ηλιόλουστο διήμερο στη Γερμανία με τους Riot V. Mια από τις μεγαλύτερες hard  n’ heavy μπάντες στον κόσμο. O νέος τραγουδιστής είναι ο Todd Michael Hall, τον οποίο μάλιστα τον πρότεινε για τη μπάντα του Jack Starr ο Joey De Maio των Manowar και έγινε  το μεγάλο βήμα για τους Riot. Oι Riot όπως πολλοί ξέρετε είναι μια μπάντα με 40 χρόνια ιστορία και πάντα είναι μεγάλη συγκίνηση να τη βλέπεις να παίζει λες και όλοι οι μουσικοί είναι ξανά παιδιά. Η απόδοση των κομματιών άψογη και σχεδόν σαν να άκουγες τα cd , η δυναμική και χημεία της μπάντας φανταστική. Αλλά ο Todd πραγματικά εκτοξεύει το σύνολο στα ύψη. Ασχέτως του ότι είναι από τους καλύτερους τραγουδιστές της γενιάς του είναι και επαγγελματίας front man. Θα καταφέρει να ξεσηκώσει και τον τελευταίο μέχρι να κατέβει από τη σκηνή. Αρκετά χαρακτηριστικό ότι ξεσηκώνει και τις γυναίκες μιας και που όταν βγάζει τη μπλούζα , όπως είπε και ένας φίλος, είναι σαν απολλώνιος θεός.

Το σετ λιστ εμπλουτισμένο με παλιά και ολοκαίνουργια κομμάτια. Σας το παραθέτω πιο κάτω. Φυσικά όλες οι εμφανίσεις βρίσκονται και ανεβασμένες στο Youtube για να απολαύσετε ζωντανά και πιο λεπτομερή τα όσα αναγράφονται παραπάνω..

“Narita”,“ Ride Hard Live Free”,“ Fight or Fall”“ On Your Knees”“ Johnny’s Back ”,“Hard Lovin’ Man” ,“Metal Warrior”, “Outlaw”, “Wings Are for Angels” ,“Black Leather and Glittering Steel”, “Sign of the Crimson Storm” ,“Angel Eyes”, “Bloodstreets”, “Take Me Back” ,“Flight of the Warrior”, “Fall Frοm the Sky”, “Warrior”, “Road Racin”,’’ Swords and Tequila’’, “Thundersteel ‘’

RiotV