Είναι τρία πολύ νέα κορίτσια από τη Σκωτία που έχουν κάνει αρκετόντόρο τελευταία στο νησί. Έχουν έτοιμο τον πρώτο τους δίσκο, ενώ βρίσκονται σε περιοδεία με τους Europe και τους Black Star Riders. O Δημήτρης Καζαντζής, δοκίμασε να τις αποκαλέσει θηλυκές Motorhead και να τα αποτελέσματα…και μάλιστα και σε βίντεο!!!

_x000D_
_x000D_

_x000D_

Rockpages.gr: Ποια είναι η ανταπόκριση που έχετε μέχρι τώρα από την περιοδεία σας με τους Europe και τους Black Star Riders;

_x000D_

Hannah: Η ανταπόκριση είναι φοβερή μέχρι τώρα και ναι…ανεβήκαμε πολύ νωρίς στη σκηνή αλλά μέχρι τώρα είχαμε ένα πολύ καλό κοινό που ήταν πολύ ενθουσιώδες. Δώσαμε ραντεβού μετά στο merch store, γνωρίσαμε κάποιους ανθρώπους και ακούσαμε  κάποια καλά λόγια από αυτούς που απόλαυσαν το show μας . Έτσι η ανταπόκριση ήταν πολύ καλή μέχρι τώρα ναι!

_x000D_

Rockpages.gr: Πιστεύετε ότι αυτή η εμπειρία θα σας βοηθήσει στο μέλλον;

_x000D_

Heather: Ναι, το πιστεύω! Αυτή είναι η πρώτη μας κανονική περιοδεία κι’ έτσι το απολαμβάνουμε τώρα. Αρχίζουμε και συνηθίζουμε να παίζουμε μπροστά σε  μεγάλο κοινό , να κάνουμε το πλήθος να ανέβει γιατί παίζουμε πρώτες και είναι πολύ νωρίς. Είναι μια πολύ καλή εξάσκηση για την γενικότερη σκηνική μας παρουσία.

_x000D_

amorettes01

_x000D_

Rockpages.gr: Kάποιοι λένε ότι αυτά τα κορίτσια είναι οι καινούριες Girlschool, ή κάποιοι άλλοι σας συγκρίνουν με τους Motorhead. Πώς σας ακούγεται αυτό;

_x000D_

Gil: Είχαμε πολλές διαφορετικές αντιδράσεις, διαβάσαμε μια κριτική πριν λίγες μέρες που έλεγε ότι είμαστε σαν τους Kiss, και άλλη μία έλεγε ότι μοιάζουμε στους Motley Crue.. Γίνονται αρκετές και διαφορετικές συγκρίσεις κι’ αυτό  πιστεύω ότι είναι καλό γιατί ενώ έχεις τον δικό σου ξεχωριστό ήχο με όλες αυτές τις επιρροές ο κόσμος κατά κάποιο τρόπο ακούει αυτό που θέλει κι αυτό είναι καλό. Μας έχουν αποκαλέσει μέταλ, πανκ, ροκ.  Είναι καλό να είμαστε  πολυποίκιλες όσο προσπαθούμε να βρούμε τον ήχο μας.

_x000D_

Rockpages.gr: Είσαστε τρία νέα κορίτσια που παίζουν παλιάς σχολής ροκ μουσική. Ποιες είναι οι επιρροές σας:

_x000D_

Gil: Νομίζω η κλασσική ροκ. Ειλικρινά, όλες μεγαλώσαμε  με το ροκ των Led Zeppelin, των Judas Priest, των AC/DC, το πραγματικό ροκ δηλαδή! Αλλά ταυτόχρονα ακούμε και καινούρια είδη μουσικής , πανκ, ηλεκτρονική μουσική της δεκαετίας του 80, μας αρέσουν όλα τα είδη μουσικής αλλά πιστεύω πως είναι κυρίως το κλασσικό ροκ με το οποίο μεγαλώσαμε, λατρέψαμε και προσπαθήσαμε να αναπαράγουμε…

_x000D_

amorettes05Rockpages.gr: Ποια είναι τα σχέδια σας μετά την κυκλοφορία το νέου σας άλμπουμ;

_x000D_

Heather:  Απλά θα παίζουμε live…θα παίζουμε όσο περισσότερο γίνεται για να προβάλλουμε το άλμπουμ μας σε όλους. Να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Έχουμε κλείσει κάποιες συναυλίες στην Ολλανδία, στην Γαλλία και μετά στο Βέλγιο. Έτσι ελπίζουμε να αρχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε καινούριο υλικό, σε ένα καινούριο show…τέτοια πράγματα δηλαδή.

_x000D_

Rockpages.gr: Tο άλμπουμ σας θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του μήνα. Πείτε μας μερικά πράγματα γι’αυτό.

_x000D_

Hannah: Ηχογραφήσαμε το άλμπουμ στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς με τον Chris Tsangarides που έχει κάνει…ξέρεις…το “Painkiller” του Judas Priest, έχει κάνει επίσης Girlschool, Rock Goddess, Gary Moore, Thin Lizzy και είναι κάπως παρόμοιο με το πρώτο μας άλμπουμ. Έχουμε προχωρήσει κάπως αλλά είναι λίγο πιο βαρύ σε κάποια σημεία. Απλά προσπαθήσαμε να επεκτείνουμε τον ήχο μας.

_x000D_

Gil: Είναι αρκετά επιθετικό, δυναμικό και βγάζει πολύ θυμό γι’ αυτό έχουμε τίτλους όπως “Shoot From The Hip”, “Son Of A Gun”, “Bull By The Horns”…. Είναι αρκετά….Θέλαμε να του δώσουμε  μεγάλη ένταση! Περισσότερη ενέργεια!

_x000D_

Amorettes04